Chocolade Cijfers & Letters met Foto of Logo

Sorteren op:

Een chocoladeletter of -cijfer, bedrukt met een foto? We hebben ze van A tot Z en van 0 tot 9 in melk-, witte of pure chocolade. Take your pick!

Het hoeft echt niet per se Sinterklaas te zijn hoor, om iemand met zoiets leuks te verrassen. Maar het kan natuurlijk wel. In dat geval wordt de letter nog voorzien van een extra Sinterklaas lekkernijtje en verpakt in een mooie, rode doos. Voor de afwisseling kun je de namen van je kinderen en je man in mini chocoletters op hun ontbijtbordje leggen. Moet je die blije, onuitgeslapen gezichten straks eens zien! 

De eerste letter van de naam van je kleinzoon als verjaardagspresentje geven, is ook een top idee. Een chocorondje met zijn guitige toetje erop en klaar ben je. Of met Pasen een speciale letter van melkchocolade met witte chocoladestippen als surprise voor je geliefde. Lekker zoet en wie houdt daar niet van?!

Een chocoladecijfer als cadeau is eveneens heel origineel. Dat doe je bijvoorbeeld als iemand sinds vijf jaar voor zichzelf is begonnen, als je kleinkind zijn/haar eerste verjaardag viert of als je tien jaar getrouwd bent. Alles is mogelijk. Vergeet het cijfer wederom niet op te sieren met een leuke foto.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.