Chocolade

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Verwacht alles wat je op chocoladegebied wenst in de shop aan te treffen. Lekkernijen gelinkt aan Pasen, Kerst en Sinterklaas, maar ook jubilea en vieringen (huwelijk, geboorte, examen) zijn ruim vertegenwoordigd. Liefhebbers van pure, witte of melkchocolade komen zeker aan hun trekken, maar ook aan degenen die een dieet volgen is gedacht. Onze stevia repen bevatten een intensieve zoetstof die geen calorieën levert. Een prima suikervervanger dus!

Tot slot is er de mogelijkheid om de gekozen chocolade te verfraaien met een door uzelf geüploade foto of een logo naar keuze.   
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.