Menu
0

Chocolade Bewaren

Hoe bewaar je chocolade het best?

Bewaar chocolade op een koele, droge plek, bij voorkeur tussen de 12 en 18 graden Celsius.

Belangrijk: Leg chocolade niet in de koelkast. Door het temperatuurverschil kan er condens ontstaan, waardoor de chocolade vochtig wordt en zijn smaak en structuur verliest.

Hoe lang is chocolade houdbaar?

Al onze chocolade wordt vers gemaakt op bestelling. Je ontvangt dus altijd een kakelvers product, en dat proef je!

  • Ongevulde chocolade (zoals figuren of repen): tot wel 1 jaar houdbaar.

  • Gevulde chocolade, zoals bonbons: ongeveer 3 maanden houdbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00