Chocolade Geschenken Jubileum

Sorteren op:

Een jubileum te vieren? Bij Choco World vind je het perfecte geschenk van chocola. Een cijfer bijvoorbeeld (zoveel jarig dienstverband) of een hart (huwelijksjubileum). Sier het geschenk op met een logo of foto naar keuze.

Wanneer je zoveel jaar bij de zaak bent is dat een giga mijlpaal. In deze tijd is het zelfs een hele prestatie. Daar mag best even bij stil worden gestaan. Trakteer je collega's op heerlijke jubileummunten van witte chocola. Even het logo van je bedrijf erop zetten en klaar ben je.
Wil je zelf iemand verrassen omdat hij/zij zoveel jaar in dienst is, doe dat dan met een chocolade magnum, -ster of -cijfer (aantal dienstjaren).

Natuurlijk zijn er ook nog andere jubilea; een 25-jarig huwelijk bijvoorbeeld. Chocolade doet het altijd goed bij gasten dus zorg dat je op jullie feest onze heerlijke slagroom bonbons in hartvorm op tafel hebt staan. Een plank met bonbons assorti kan ook; die hebben we van klein tot kingsize.

Wil jíj het bruidspaar op zoetigheid trakteren, doe dat dan middels een hart, een champagnefles of een foto van chocola. Succes verzekerd.   
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.