Menu
0

Feestdagen

Voor elke gelegenheid hebben wij wel een chocoladecadeau of- verrassing. Daarbovenop kun je het chocogeschenk naar keuze, personaliseren met je foto, logo of schrijfsel. Super leuk!

Voor elke gelegenheid hebben wij wel een chocoladecadeau of- verrassing. Daarbovenop kun je het chocogeschenk naar keuze, personaliseren met je foto, logo of schrijfsel. Super leuk!

Voor Pasen hebben we chocolade eieren, -kippen, -hanen, -eenden en Paashazen in het assortiment, maar bijvoorbeeld ook een speciale Paasletter met witte chocoladestippen, en Paasbonbóns.

Voor kerst is er te veel om op te noemen; van de traditionele chocolade Kerstmannen, kerstklokken en kerststerren tot ambachtelijk bereide slagroombonbons en chocolade hulstblaadjes. Echt té lekker allemaal.

Door naar Sinterklaas. Onder die noemer hebben we de gebruikelijke maar kei leuke chocolade Sinterklaas en Zwarte Piet, chocoladeletters en spuitletters. Maar bijvoorbeeld ook diverse chocolade voor in de schoen, zoals een chocovrachtwagen, -champagnefles, -tennisset, -schoen, ja, zelfs een chocoladekoe!  

Chocolade harten, -beren, -lolly's en bonbons zijn natuurlijk ideale geschenken voor Valentijnsdag. En op verjaardagen kun je wat chocola betreft met alles op de proppen komen. Denk aan een chococijfer, een -schatkist, een -gereedschapsset of... chocolade asperges?! 

De heerlijkste chocolademedaillons en flikken hebben we gereserveerd voor een geboorte. Zo ook chocoladeberen, -dolfijntjes, -tutteflesjes en -slabbetjes, al dan niet voorzien van de echte roze of blauwe muisjes van de Ruijter. 

Op een huwelijksfeest trakteer je het gelukkige stel op (gepersonaliseerde) chocolademunten of bijvoorbeeld bonbons assorti. Bij een examen of jubileum op een chocolade champagnefles, een chocolade medaille of cupbeker. Op vakantie verras je iemand met een chocolade (foto)kaart. En op Vader-/Moederdag verzin je iets dat in het verlengde ligt van zijn/haar interesses. Denk aan een golfset, een chocoladelaars of -tas gevuld met nog meer chocosnoeperij.
Lees meer
Lees minder

Nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00