Gepersonaliseerde Voetbal

Sorteren op:

Voetbal is een toffe sport waar je ook op chocoladegebied veel mee kunt. Dus doe je zoontje of vriend een smakelijke voetbal, voetbalschoen of cup cadeau, en leuk 'm op met een veelzeggende foto of het logo van zijn club.  

Heeft de voetbalclub van je zoontje wéér verloren? Is je kind vanwege een blessure voorlopig uitgeschakeld? Of huilt hij samen met papa tranen met tuiten omdat het Nederlands Elftal zo belabberd presteert? Oké, genoeg gesnotterd. Breng ze weer bij hun positieven door een paar geweldige chocolade voetbalschoenen tevoorschijn te toveren, inclusief chocobal en -fluitje. Mogen ze daar hun frustraties op botvieren. Verfraai de set met een guitige foto van hen beiden. Iedereen weer blij.

Een chocovoetbal op wedstrijdformaat geven en vooraf laten personaliseren, is natuurlijk ook een optie. Evenals een chocoladetrofee met daarop de afbeelding van je zoontje's favoriete speler.

Wil je het hele gezín laten genieten van chocola met een voetbalrandje, ga dan voor onze overheerlijke voetbalshirtjes in diverse smaken met een witte toplaag. Mmm, niet te versmaden.   
  
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.