Flikken , Rotsjes en Hagelslag

Sorteren op:

Heerlijke chocoladeflikken om aan te bieden op een kraamfeest of thuis bij de koffie, we hebben ze in diverse soorten. Ook in het assortiment: chocoladekrakelingen! En de lekkerste hagelslag van Callebaut mag uiteraard niet ontbreken.

Geboorteflikken met blauwe of roze muisjes van de Ruijter zijn een tof alternatief voor die eeuwige beschuitjes. Ze zijn er in melk, puur, wit en assorti. Super lekker! Maar flikken lenen zich niet alleen voor een geboorte. Ze zijn er namelijk ook met cranberries, musket, flikken met krokante macademia, hazelnoot/rozijn, ja, zelfs met gekleurde hagelslag! Dus heb je wat te vieren of ontvang je thuis gasten, denk dan eens aan zo'n smakelijke oublie voor bij de thee of koffie.

Chocoladekrakelingen doen het bij dat soort gelegenheden ook altijd goed. Ze smelten tenslotte niet in de hand, wel in de mond. Verkrijgbaar in melk, wit, puur of assorti.  

Tot slot ben je voor hagelslag aan het goede adres bij Choco World. Versier er cakejes en slagroom(ijsjes) mee, of strooi de Callebaut hageltjes over een bruine boter met boter. Mmmm, niet te versmaden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.