Chocolade Auto's

Sorteren op:

Chocolade auto's in diverse uitvoeringen en modellen. Wij hebben het grootste Chocolade Autopark, maar echt! Van limousines tot VW Kevers. Check snel het hele assortiment!

Kinderen, met name jongetjes, zijn vaak dol op auto's. Daarom is het zo leuk dat je hem/haar op een chocolade auto kan trakteren. Dat kan een heuze vrachtwagen (met of zonder chocogarage) zijn, maar bijvoorbeeld ook een klein autootje, zoals een Mini Cooper. Die kan zo, vroem, vroem, de mond in!

Heb je een man die eeuwig staat te sleutelen aan zijn retro Volkswagen Kever of dagelijks zijn cabriolet in de was zet? Nu, beide auto's zijn bij ons te bestellen. Dus het is een fantastisch idee om je geliefde met zijn favoriet in chocoladeversie te verblijden. Daar zal hij zeker van opkijken.

En is jouw vriendin tot slot het ultieme feestbeest die ervan droomt om te worden opgehaald met een stretched limo alvorens zij zich in het feestgedruis stort? 'Regel' een chocolade limousine zodat ze alvast in de stemming kan raken for what is yet to come (een surprise party met een echte limo voor de deur?).

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.